Quickstep All-in Laminaat

De Online Vloerenstudio

Maakt het mogelijk om d.m.v. een overzichtelijke offertemodule een complete Quick-Step vloer inclusief legservice samen te stellen.  Daarbij kan er gekozen worden voor een geschikte ondervloer, de gewenste plinten en onze Quick-Step Master Installer legservice met CBW garantie en zekerheid.

Er kan gekozen worden voor zes verschillende laminaat programma’s van het kwaliteitsmerk Quick-Step.  Bekijk hier de mogelijke laminaat uitvoeringen en kleuren.

Van het gewenste laminaat kunt u ook een gratis staal aanvragen om thuis de kleur en uitstraling van de vloer goed te kunnen beoordelen. U krijgt een stuk laminaat van ongeveer 20 x 20cm. per post verstuurd. Gratis en vrijblijvend!

De online Vloerenstudio heeft geen showroom waar u de vloeren kunt komen bekijken.

de online vloerenstudio

Wel is het mogelijk om gebruik te maken van onze gratis Thuisbezoekservice. Graag komen wij bij u thuis of in uw nieuwe woning om de mogelijkheden te bespreken, de laminaat stalen te demonstreren en de ruimtes in te meten.

Wanneer u gebruik wilt maken van onze Quick-Step all-in laminaat aanbieding, maken we graag met u een afspraak voor het leveren en plaatsen van de gewenste vloer en toebehoren. Het leveren van de vloer kan op doordeweekse dagen ingepland worden. Het inplannen van een legafspraak gebeurd natuurlijk altijd in overleg en is meestal mogelijk op (hele) korte termijn.

Voor ervaringen, reacties en beoordelingen van eerdere klanten, kunt u alle reviews lezen in ons Gastenboek. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze service?

logo-whatsapp06 48 77 26 97  (09:00 – 20:00 uur)  of neem contact met ons op d.m.v. het Contactformulier

of bel ons op:  023 743 3395  (maandag t/m zaterdag: 09:00 – 17:30 uur)

Quick-Step Laminaat all-in Aanbieding

 

Bij de Online Vloerenstudio hebben we de complete collectie laminaatvloeren van Quick-Step in het assortiment.

Voor meer informatie en alle specificaties van de mogelijke Quick-Step vloeren en mogelijke toebehoren kun je naar de desbetreffende pagina’s navigeren via het Home-menu.

Met onze vernieuwde offertemodule kun je dan heel simpel en vrijblijvend een offerte-aanvraag doen voor het leveren en plaatsen van je favoriete Quick-Step laminaatvloer inclusief de benodigde ondervloer en de gewenste plinten.

Je selecteert eenvoudig het gewenste totaalpakket  en ziet dan meteen de all-in prijs per vierkante meter. Vervolgens vul je de benodigde oppervlakte in en zie je de totaalprijs.

Bij ons is deze prijs ook echt all-in en komen er dus geen bezorgkosten of reiskosten voor de vloerenlegger bij!

Bij het aanvragen van de offerte kan er ook meteen gekozen worden voor het aanvragen van een gratis kleurstaal van het geselecteerde Quick-Step laminaat.
Deze staal wordt dan binnen twee á drie werkdagen gratis en vrijblijvend verstuurd, zodat je thuis de gewenste vloerkleur in het echt kunt beoordelen.

Wij kunnen ook op afspraak bij je thuis komen met de stalen van het Quick-Step laminaat.
Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook je persoonlijke voorkeur, helpen wij graag met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we bij het Thuisbezoek de mogelijke plinten en profielen laten zien en eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bespreken.

Hoewel je een Quick-Step-vloer gemakkelijk zelf kan leggen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur.

Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Naast Quick-Step Master Installer is de Online Vloerenstudio overigens ook erkend CBW lid.

Wanneer je de vloer dus door de Online Vloerenstudio laat leveren en leggen, weet je zeker dat het goed gebeurt en dat je ook lang plezier van de vloer zult hebben.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met ons maken, bel ons dan op 023-7433395 of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-48772697.