Thuisbezoek - All-in Quickstep

De Online Vloerenstudio komt graag bij u thuis!

In de oriënterende fase kunnen wij u helpen met het maken van een keuze. Wij komen graag op afspraak bij u thuis met de stalen van het Quick-Step laminaat. Door jarenlange ervaring in de meubel- en vloerenbranche kunnen wij u een passend kleur- en interieuradvies geven bij het maken van een goede keuze.

Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook uw persoonlijke voorkeur, helpen wij u met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we u de mogelijke plinten en profielen laten zien en nog eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bekijken en bespreken.

Verder zullen wij u helpen met het opmeten van de totale oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar de nieuwe vloer moet komen te liggen.

Uiteraard is dit Thuisbezoek een gratis* en vrijblijvende service van de Online Vloerenstudio  Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissing bij het aanschaffen en laten leggen van uw nieuwe vloer.

Bel ons voor een afspraak op:  023 743 3395
WhatsApp ons op: 06-48772697
E-mail ons op info@allinlaminaat.nl* let op! Deze gratis service (vanaf 25m²) geldt alleen voor de provincies:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Quick-Step Laminaat all-in Aanbieding

 

Bij de Online Vloerenstudio hebben we de complete collectie laminaatvloeren van Quick-Step in het assortiment.

Voor meer informatie en alle specificaties van de mogelijke Quick-Step vloeren en mogelijke toebehoren kun je naar de desbetreffende pagina’s navigeren via het Home-menu.

Met onze vernieuwde offertemodule kun je dan heel simpel en vrijblijvend een offerte-aanvraag doen voor het leveren en plaatsen van je favoriete Quick-Step laminaatvloer inclusief de benodigde ondervloer en de gewenste plinten.

Je selecteert eenvoudig het gewenste totaalpakket  en ziet dan meteen de all-in prijs per vierkante meter. Vervolgens vul je de benodigde oppervlakte in en zie je de totaalprijs.

Bij ons is deze prijs ook echt all-in en komen er dus geen bezorgkosten of reiskosten voor de vloerenlegger bij!

Bij het aanvragen van de offerte kan er ook meteen gekozen worden voor het aanvragen van een gratis kleurstaal van het geselecteerde Quick-Step laminaat.
Deze staal wordt dan binnen twee á drie werkdagen gratis en vrijblijvend verstuurd, zodat je thuis de gewenste vloerkleur in het echt kunt beoordelen.

Wij kunnen ook op afspraak bij je thuis komen met de stalen van het Quick-Step laminaat.
Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook je persoonlijke voorkeur, helpen wij graag met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we bij het Thuisbezoek de mogelijke plinten en profielen laten zien en eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bespreken.

Hoewel je een Quick-Step-vloer gemakkelijk zelf kan leggen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur.

Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Naast Quick-Step Master Installer is de Online Vloerenstudio overigens ook erkend CBW lid.

Wanneer je de vloer dus door de Online Vloerenstudio laat leveren en leggen, weet je zeker dat het goed gebeurt en dat je ook lang plezier van de vloer zult hebben.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met ons maken, bel ons dan op 023-7433395 of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-48772697.