Plinten - All-in Quickstep

Laminaat plinten

Waarom zijn er plinten nodig voor de afwerking van een laminaatvloer?
Een laminaatvloer werkt, dat wil zeggen dat de vloer uitzet en krimpt door wisselingen in de temperatuur en luchtvochtigheid. Daarom is het noodzakelijk om tussen de laminaatvloer en de randen (zoals wanden, deurposten en verwarmingsbuizen) ongeveer 1 cm ruimte vrij te laten. Voor de afwerking van deze expansievoeg kunnen er plinten gebruikt worden.

laminaat plinten

Welke plinten?
De meest bekende laminaat plinten zijn de plakplint en de muurplint. Dit zijn folie omtrokken plinten die in elk dessin of passende laminaatkleur te verkrijgen zijn. Ook kan er gekozen worden voor een overschilderbare MDF muurplint.

Bij de All-in laminaat aanbieding kunt u een keuze maken uit zes verschillende plinten:

Plakplint passend bij Quickstep

Quickstep Kwadrant plint

Muurplint passend bij Quickstep

QuickStep   Parket  plint

MDF muurplint voor bij Quickstep

MDF overzetplint voor bij Quickstep

………………………………………………………………..

Met de offertemodule kunt u de gewenste laminaatserie, kleur, ondervloer, plinten en legservice selecteren en de benodigde oppervlakte invullen. U krijgt dan gratis en vrijblijvend een gespecificeerde offerte per e-mail toegestuurd.

.

Staat de gewenste plint er niet bij of heeft u bepaalde wensen m.b.t. de randafwerking van uw vloer, laat ons dan weten waar uw voorkeur naar uitgaat. Wellicht kunnen wij u daarmee verder helpen.
U kunt contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar: 023 743 3395. Buiten de telefonische openingstijden kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Quick-Step Laminaat all-in Aanbieding

 

Bij de Online Vloerenstudio hebben we de complete collectie laminaatvloeren van Quick-Step in het assortiment.

Voor meer informatie en alle specificaties van de mogelijke Quick-Step vloeren en mogelijke toebehoren kun je naar de desbetreffende pagina’s navigeren via het Home-menu.

Met onze vernieuwde offertemodule kun je dan heel simpel en vrijblijvend een offerte-aanvraag doen voor het leveren en plaatsen van je favoriete Quick-Step laminaatvloer inclusief de benodigde ondervloer en de gewenste plinten.

Je selecteert eenvoudig het gewenste totaalpakket  en ziet dan meteen de all-in prijs per vierkante meter. Vervolgens vul je de benodigde oppervlakte in en zie je de totaalprijs.

Bij ons is deze prijs ook echt all-in en komen er dus geen bezorgkosten of reiskosten voor de vloerenlegger bij!

Bij het aanvragen van de offerte kan er ook meteen gekozen worden voor het aanvragen van een gratis kleurstaal van het geselecteerde Quick-Step laminaat.
Deze staal wordt dan binnen twee á drie werkdagen gratis en vrijblijvend verstuurd, zodat je thuis de gewenste vloerkleur in het echt kunt beoordelen.

Wij kunnen ook op afspraak bij je thuis komen met de stalen van het Quick-Step laminaat.
Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook je persoonlijke voorkeur, helpen wij graag met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we bij het Thuisbezoek de mogelijke plinten en profielen laten zien en eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bespreken.

Hoewel je een Quick-Step-vloer gemakkelijk zelf kan leggen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur.

Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Naast Quick-Step Master Installer is de Online Vloerenstudio overigens ook erkend CBW lid.

Wanneer je de vloer dus door de Online Vloerenstudio laat leveren en leggen, weet je zeker dat het goed gebeurt en dat je ook lang plezier van de vloer zult hebben.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met ons maken, bel ons dan op 023-7433395 of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-48772697.