Legservice - All-in Quickstep

Laminaat legservice

Wanneer u zelf geen tijd heeft om laminaat te leggen of wanneer u twee linkerhanden heeft, is het wellicht verstandig om uw laminaatvloer te laten leggen. Het grote voordeel van laminaat laten leggen, is het natuurlijk het gemak. Het scheelt u een hoop ergernis en tijd (en tijd is in veel gevallen ook geld).

Wilt u de laminaatvloer laten leggen?
Kies dan voor de legservice van de Online Vloerenstudio.

Laminaat legservice met CBW garantie en zekerheid

cbwDe Online Vloerenstudio is CBW erkend. Wanneer u een laminaatvloer laat leggen door een CBW erkend bedrijf, weet u zeker dat het laminaat laten leggen goed gebeurt en dat u ook lang plezier van uw vloer zult hebben.

Ook is de Online Vloerenstudio Quick-Step Master Installer

Waarom kiezen voor een erkende Quick-Step Master Installer?

Quick-Step Master Installers…

  • … weten perfect welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat;
  • … geven advies over de juiste legrichting, zo komt je vloer volledig tot zijn recht;
  • … werken alles af tot in de puntjes: plinten, profielen en trappen worden zorgvuldig geplaatst;
  • … zijn experts met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
  • … bieden garantie op de installatie.

.

Als een professional de situatie bekijkt, weet hij/zij precies wat er nodig is en wat er moet gebeuren om tot een optimaal resultaat te komen. Graag komen we daarom ook vooraf bij u langs op thuisbezoek om de situatie te beoordelen.

Heel belangrijk is bijvoorbeeld het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond maar ook uw persoonlijke voorkeur helpen wij u graag met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we u de mogelijke plinten en profielen laten zien en de eventuele bijzonderheden m.b.t. de laminaat legservice bekijken en bespreken.

Verder helpen wij u natuurlijk graag met het opmeten van de oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar u het laminaat wil laten leggen.

laminaat laten leggen

Voorwaarden laminaat legservice

Voordat uw nieuwe laminaatvloer gelegd kan worden, moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Het laminaat moet minimaal 24 -48 uur acclimatiseren in de ruimte(s) waarin deze gelegd gaat worden.
De pakken laminaat moeten horizontaal neergelegd/gestapeld worden in de ongeopende verpakking.
De temperatuur van de ruimte moet tussen de 18-20°C liggen en een relatieve luchtvochtigheidsgraad van tussen de 45 – 65%.

  • Alle ruimtes waar het laminaat gelegd moet worden, dienen leeg, droog en schoon zijn
  • Eventuele oneffenheden in de ondergrond dienen vooraf weggewerkt te worden.
  • Nieuwbouwhuizen (en na het stuken) vooraf goed ventileren en verwarmen om eventuele vochtproblemen te voorkomen.
  • Is er gekozen voor het plaatsen hoge muurplinten, dan is het noodzakelijk om alle bestaande (bouw)plinten vooraf verwijderd te hebben.
  • Het aaneengesloten doorleggen van de vloer kan, afhankelijk van de kwaliteit van het laminaat, tot een lengte of breedte van 10 á 12 meter worden gedaan. Anders moet er een expansievoeg met een dilatatieprofiel in een deuropening aangebracht worden.

Vragen over onze legservice

Wanneer u nog vragen over onze laminaat legservice heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar: 023 743 3395.
Buiten de telefonische openingstijden kunt u ons natuurlijk altijd e-mailen of gebruik maken van het contactformulier.

Quick-Step Laminaat all-in Aanbieding

 

Bij de Online Vloerenstudio hebben we de complete collectie laminaatvloeren van Quick-Step in het assortiment.

Voor meer informatie en alle specificaties van de mogelijke Quick-Step vloeren en mogelijke toebehoren kun je naar de desbetreffende pagina’s navigeren via het Home-menu.

Met onze vernieuwde offertemodule kun je dan heel simpel en vrijblijvend een offerte-aanvraag doen voor het leveren en plaatsen van je favoriete Quick-Step laminaatvloer inclusief de benodigde ondervloer en de gewenste plinten.

Je selecteert eenvoudig het gewenste totaalpakket  en ziet dan meteen de all-in prijs per vierkante meter. Vervolgens vul je de benodigde oppervlakte in en zie je de totaalprijs.

Bij ons is deze prijs ook echt all-in en komen er dus geen bezorgkosten of reiskosten voor de vloerenlegger bij!

Bij het aanvragen van de offerte kan er ook meteen gekozen worden voor het aanvragen van een gratis kleurstaal van het geselecteerde Quick-Step laminaat.
Deze staal wordt dan binnen twee á drie werkdagen gratis en vrijblijvend verstuurd, zodat je thuis de gewenste vloerkleur in het echt kunt beoordelen.

Wij kunnen ook op afspraak bij je thuis komen met de stalen van het Quick-Step laminaat.
Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond, maar ook je persoonlijke voorkeur, helpen wij graag met het nemen van de juiste beslissing. Ook kunnen we bij het Thuisbezoek de mogelijke plinten en profielen laten zien en eventuele bijzonderheden m.b.t. het leggen van de vloer bespreken.

Hoewel je een Quick-Step-vloer gemakkelijk zelf kan leggen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur.

Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Naast Quick-Step Master Installer is de Online Vloerenstudio overigens ook erkend CBW lid.

Wanneer je de vloer dus door de Online Vloerenstudio laat leveren en leggen, weet je zeker dat het goed gebeurt en dat je ook lang plezier van de vloer zult hebben.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met ons maken, bel ons dan op 023-7433395 of stuur ons een WhatsApp bericht op 06-48772697.